8 תשובות
אז יש פתרון די ברור
אל תיהיה טבעונית את ךא חייבת לאף אחד כלום זה שאת צמחונית את עושה מספיק את לא יכולה לוותר על כל מה שאת אוהבת ולסבול, את יכולה להיות טבעונית אבל רק עם חלב כאילו למרות שזה לא בדיוק "טבעוני"
נו על מה המינוסים מה אין לכם על מה לעשות מינוסים זאת דעץי וואי לא רוצים אני לא אגיב יותר
אל תיהיה טבעונית את ךא חייבת לאף אחד כלום זה שאת צמחונית את עושה מספיק את לא יכולה לוותר על כל מה שאת אוהבת ולסבול, את יכולה להיות טבעונית אבל רק עם חלב כאילו למרות שזה לא בדיוק "טבעוני"
נו על מה המינוסים מה אין לכם על מה לעשות מינוסים זאת דעץי וואי לא רוצים אני לא אגיב יותר
שואל השאלה:
זה לא בשביל אחרים זה אידיאולוגיה שלי ואני רוצה לעשות את זה כי זה מה שאני מאמינה בו לא בשביל אף אחד
זה לא בשביל אחרים זה אידיאולוגיה שלי ואני רוצה לעשות את זה כי זה מה שאני מאמינה בו לא בשביל אף אחד
אנונימית
יש חלב סויה, שקדים ועוד... אחי שותה חלב סויה והוא ממש מרוצה.
נכון^
יש תחליפים ואני יכולה להגיד לך שזה בכלל לא נורא.
לא מזמן גילו לי רגישות לחלב והיה לי ממש קשה לא ידעתי איך אני אשרוד.
אבל יש תחליפים ואני יכולה להבטיח לך שלא פחות טעימים.
הדבר הראשון שהיה לי קשה זה פיצה.
אני אחת שחולה על פיצה, אז אמרו לי שיש דבר כזה פיצה טבעונית עם גבינת קשיו.
אם היו אומרים לי שזאת גבינה רגילה אני הייתי ישר מאמינה.
זה נראה כמו גבינה, נמתח כמו גבינה, ואת האמת? יותר טעים מגבינה.
(אם את רוצה לדעת מוכרים פיצה כזאת ב"פלפל" והיא ממש טעימה)
יש מעדני סויה כל כך טעימים ויוגורטים שאת לא מרגישה את ההבדל בטעם.
יש חלב שקדים וחלב סויה וניל שאת שניהם אני ממש אוהבת את האמת זה עניין של טעם.
יש שמנת סויה לבישול, אימא שלי מכינה לי עם זה מוקרם בטטה נגיד וזה כל כך טעים ואני אומרת לך אין הבדל בטעם.
בהתחלה יהיה לך קשה עד שתמצאי את מה שאת אוהבת ואת התחליפים שלך.
יש היום מודעות כל כך גדולה לזה שלא חסר.
זה הכל עניין של הרגל^^
לא מזמן גילו לי רגישות לחלב והיה לי ממש קשה לא ידעתי איך אני אשרוד.
אבל יש תחליפים ואני יכולה להבטיח לך שלא פחות טעימים.
הדבר הראשון שהיה לי קשה זה פיצה.
אני אחת שחולה על פיצה, אז אמרו לי שיש דבר כזה פיצה טבעונית עם גבינת קשיו.
אם היו אומרים לי שזאת גבינה רגילה אני הייתי ישר מאמינה.
זה נראה כמו גבינה, נמתח כמו גבינה, ואת האמת? יותר טעים מגבינה.
(אם את רוצה לדעת מוכרים פיצה כזאת ב"פלפל" והיא ממש טעימה)
יש מעדני סויה כל כך טעימים ויוגורטים שאת לא מרגישה את ההבדל בטעם.
יש חלב שקדים וחלב סויה וניל שאת שניהם אני ממש אוהבת את האמת זה עניין של טעם.
יש שמנת סויה לבישול, אימא שלי מכינה לי עם זה מוקרם בטטה נגיד וזה כל כך טעים ואני אומרת לך אין הבדל בטעם.
בהתחלה יהיה לך קשה עד שתמצאי את מה שאת אוהבת ואת התחליפים שלך.
יש היום מודעות כל כך גדולה לזה שלא חסר.
זה הכל עניין של הרגל^^
יש חלב סויה, שקדים אורז...
יש גבינות טבעוניות, תחליפי בשר, גלידות טבעוניות...
יש המון אפשרויות כמו פיצה טבעונית, פלאפל, שקשוקה טופו, פנקייקים טבעונים, קרואסונים טבעוניים, קציצות מעדשים, המבורגר טבעוני וכו'. כמעט בכל המסעדות היום מגישים אפשרויות טבעוניות.
יש גבינות טבעוניות, תחליפי בשר, גלידות טבעוניות...
יש המון אפשרויות כמו פיצה טבעונית, פלאפל, שקשוקה טופו, פנקייקים טבעונים, קרואסונים טבעוניים, קציצות מעדשים, המבורגר טבעוני וכו'. כמעט בכל המסעדות היום מגישים אפשרויות טבעוניות.
לתגובות הראשונות,
עם כל הכבוד, צמחונות זה לא מספיק.
לדעתי תעשיות החלב והביצים הם הרבה יותר מזעזעות. מנצלים חיות כל חייהן, וברגע שהן כבר לא משתלמות כלכלית שוחטים אותן. וכמובן שמי שנולד זכר גם אותו שוחטים בגיל כמה שבועות כי אין מה לעשות איתו.
עם כל הכבוד, צמחונות זה לא מספיק.
לדעתי תעשיות החלב והביצים הם הרבה יותר מזעזעות. מנצלים חיות כל חייהן, וברגע שהן כבר לא משתלמות כלכלית שוחטים אותן. וכמובן שמי שנולד זכר גם אותו שוחטים בגיל כמה שבועות כי אין מה לעשות איתו.
שואל השאלה:
מסכימה עם כל מילה אני פשוט צמחונית מגיל קטן ממש ולא ידעתי על התעשיה של החלב ומה שקורה שם ורק בשנים האחרונות גדלה לי המודעות
מסכימה עם כל מילה אני פשוט צמחונית מגיל קטן ממש ולא ידעתי על התעשיה של החלב ומה שקורה שם ורק בשנים האחרונות גדלה לי המודעות
אנונימית