4 תשובות
נהיה קפוא
במשך שבוע, לחם פרוס מחזיק טוב במקפיא, במיוחד אם מכניסים אותו טרי (לא חם - אבל טרי)
ניתן להפשיר את הפרוסות בנפרד ולהנות מתחושה של לחם שנקנה כרגע
או להקפיץ בטוסטר למי שאוהב טוסטים
לאחר שבוע, מרבית הלחמים יקבלו מעין ציפוי קרח לבנבן ואז לאחר ההפשרה הלחם מעט פחות טעים ועדיף שלא להשתמש בו
ניתן להפשיר את הפרוסות בנפרד ולהנות מתחושה של לחם שנקנה כרגע
או להקפיץ בטוסטר למי שאוהב טוסטים
לאחר שבוע, מרבית הלחמים יקבלו מעין ציפוי קרח לבנבן ואז לאחר ההפשרה הלחם מעט פחות טעים ועדיף שלא להשתמש בו
מנסיון, הוא הופך להיות קשה כמו קרקר גם אחרי שמפשירים אותו, אבל לא קרה לי שום דבר רע אחרי שאכלתי.
קורה משהו מדהים ולא צפוי - הוא קופא.
באותו הנושא: