3 תשובות
קח ת'בקבוק של החלב.. תנער אותו מהר מהר.. ל20 שניות בערך.. ואז תפשוך לשוקו או משהו..
אם זה חלב בקרטון פשוט תשקשק את הקרטון איזה חצי דקה וזה יהפוך לקצף (אני עושה ככה) אבל שלא יהיה יותר מחצי חלב בקרטון כי אז זה לא יקציף כלום
ואם בשקית תמצא דרך אחרת להכניס לאיזה קופסא ולנער את זה
מקווה שעזרתי (:
ואם בשקית תמצא דרך אחרת להכניס לאיזה קופסא ולנער את זה
מקווה שעזרתי (:
היי עודד.
הקצפת חלב ידנית ללא מכונה היא עבודה מסורבלת, קשה ואורכת זמן רב. ממליץ לך לחסוך את כל הטרחה הנ"ל ולרכוש מכונת קפה איכותית שתספק את הצרכים שלך בקלות וללא כל עבודה קשה. השוק כיום בעל מכונות קפה רבות, חלקם טובות וחלק לא. אני ממליץ לך לרכוש את מכונת הקפה שלך מהאתר המצורף בתחתית ההודעה. באתר ישנם עשרות מכונות קפה איכותיות ובמחירים זולים למדי.
בהצלחה,
איתי.
הקצפת חלב ידנית ללא מכונה היא עבודה מסורבלת, קשה ואורכת זמן רב. ממליץ לך לחסוך את כל הטרחה הנ"ל ולרכוש מכונת קפה איכותית שתספק את הצרכים שלך בקלות וללא כל עבודה קשה. השוק כיום בעל מכונות קפה רבות, חלקם טובות וחלק לא. אני ממליץ לך לרכוש את מכונת הקפה שלך מהאתר המצורף בתחתית ההודעה. באתר ישנם עשרות מכונות קפה איכותיות ובמחירים זולים למדי.
בהצלחה,
איתי.
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: