4 תשובות
חם (לא לוהט אבל לא קר) עם לימון ומלח גס, אני מאוד אוהבת
מבשלים במים רותחים.
נהוג לאכול את האדממה עם מלח גס, לאחר שמקלפים את הקליפה.
מגישים בקערה, אפשר להוסיף לימון ומלח (עדיף מלח גס).
הסיבה שמוסיפים לימון ומלח היא כי לאדממה לבד יש טעם דיי עדין, עם מלח ולימון זה הרבה יותר טעים.
אם בא לך להיות נחמדה אל תשכחי להוסיף בצד קערה לקליפות/ להניח את הקערת אדממה על צלחת שטוחה ריקה שתשמש כתחתית שאפשר לשים עליה גם קליפות
מגישים חם בקערה
כי זה טעים
מאוד
כן