התחברות
הרשמה
אם הכנתי פסטה בסביבות 5 והשארתי בחוץ בסיר סגור והכנסתי למקרר ב12. נראלכם שזה הספיק להתקלקל?
20 באוגוסט 2017, 01:19
מקרר
פסטה
בישול
תקלות
אוכל
תשובה אחת
לא התקלקל
ק
קורקושומבולו
באותו הנושא:
הכנתי רוטב לפסטה והשארתי אותו כשעתיים בחוץ לאחר שהוא היה מוכן. האם הוא מקולקל?
הכנתי ג'לי עם האבקה שקונים בסופר והכנסתי למקרר, תוך כמה זמן זה אמור להיות מוכן?
אבטיח מחוץ למקרר - אם קניתי אבטיח קר בערך בשעה 5, ולא שמתי אותו במקרר עד עכשיו, הוא התקלקל? (הוא עם ניילון נצמד).
אכילת פסטה שהייתה במקרר - כמה זמן פסטה מבושלת יכולה להחזיק במקרר ולא להתקלקל (ללא רוטב)?
השארת מרק עדשים מחוץ למקרר - הכנתי מרק עדשים, ואין לי מקום במקרר, האם אפשר להשאיר את המרק בחוץ עד למחרת?
אם חלב מחוץ למקרר שעה אז הוא התקלקל?
הכנתי אתמול ביתה קשה ושהכתי להכניס למקרר אז זה היה בחוץ לפחות 24 שעות אפשר לאכול את זה כאילו זה יכול להתקלקל?
שניצל יכול להיות 5-6 שעות מחוץ למקרר בלי להתקלקל?
הכנתי אתמול שעועית ירוקה משקית ובישלתי ברוטב סויה, אבל בטעות השארתי את הסיר מחוץ למקרר כל הלילה.. זה בסדר לאכול או שזה מקולקל?
אם הכנתי ביצים קשות בלילה, כיביתי את הגז והשארתי את הביצים בסיר עד לבוקר- אפשר לאכול אותן עכשיו?
הכנתי פסטה בשעה 3 בערך ועד עכשיו היא הייתה בחוץ בתוך סיר סגור, היא עדיין טובה אם אחמם אותה?