4 תשובות
תלוי איך עושים אותם. לדוגמא שניצל אם את מטגנת אותי בשמן זה כבר כזה בריא אבל אם את מכינה אותו בתנור / שמה בתנור חזה עוף (בלי הפירופים) זה בריא ומצוין לאכל.
ופירה זה הרבה פחמימות (זה מתפוחי אדמה)
אנונימי
פירה לדעתי בלי שמנת ומעט מלח זה בריא, זה רק תפוח אדמה מבושל. ושניצל אני משתדלת לאפות אותו בתנור עם תרסיס שמן. בשביל האפקט הזהוב אני עושה עם פירורי לחם מוזהבים. מטוגן ממש לא בריא.
אבל פעם ב.. זה סביר.
את לא צריכה להימנע ממשהו שאת אוהבת ואפשר להפוך אותו לקצת יותר בריא.
הם בסדר גמור, אם את לא אוכלת פירה כל היום ועשרה שניצלים, הכל בסדר. העיקר הגיוון, נניח אתמול אכלת פירה, היום אכלת פירה - מחר כבר תאכלי אורז או משהו.. כדי לקבל הכל מהכל.
אין הרבה אוכל יומיומי שהוא לא בריא באופן מובהק.
זה פשוט אוכל! תאכלי שניהם סבבה אולי השמן בשניצל פחות אבל לא יהרוג אותך