התחברות
הרשמה
הביצה הקשה התפוצצה לי בסיר ונשאר חצי ממנה לאכול?
28 באוגוסט 2017, 17:23
ביצים
ביצה קשה
בישול
3 תשובות
כן
משעמם לי
תאכלי
כ
כל גן עדן והנחש שלו
כנראה אני מפונק, אבל אותי זה מגעיל. כשזה קורה אני זורק.
ע
עַל כָּל פְּשָׁעִים
באותו הנושא:
איך לבשל ביצים קשות ושלא יתפוצצו בסיר, כי תמיד זה מתפוצץ, תודה לעונים.
כמה דקות לשים בסיר את הביצה הקשה כאילו כמה דקות להשאיר אותה שם.. (על אש חלשה)
שכחתי ביצה קשה המון זמן בסיר קטן כזה ויש קצת ריח שרוף וכל המים בסיר נעלמו ונשארו ממש טיפה למה זה? ואני יכולה לאכול?
רצית להכין ביצה קשה, שמתי בסיר והכל וקצת שכחתי ממנה והביצה יצאה כזה חלק החוצה וקיבלה בכמה חלקים גוון צהבהב, זה עדיין אכיל? התקלקל?
כמה זמן צריך להשאיר ביצים קשות בסיר?
הכנתי ביצים קשות שמתי בסיר עם מים והלכנתי למחשב ובטעות השארתי את זה לאיזה 40 דקות ולא היה שם מים הביצים אפשר לאכול אותם?
אם הכנתי ביצים קשות בלילה, כיביתי את הגז והשארתי את הביצים בסיר עד לבוקר- אפשר לאכול אותן עכשיו?
אם הביצה נשברה לי בזמן שהיא הייתה במים חמים בסיר, מותר לאכול אותה?
האם לאכול מרק עדשים? שהעדשים נשארו בסיר מהבוקר?
כמה זמן ביצה צריכה להיות בסיר בשביל שתהיה קשה?
מה עדיף לאכול- בטטה אפויה+ביצה קשה וירקות או ביצה קשה+2 פרוסות לחם מלא וירקות?