התחברות
הרשמה
איך עושים עוגה לבנה (רגילה) עם שוקולד צ'יפס, בלי שהשוקולד צ'יפס ירד לתחתית העוגה?
1 בפברואר 2007, 17:52
מטבח
עוגות
מאפים
תשובה אחת
טובלים את פתיתי השוקולד בקמח לפני הכנסתם לעוגה.
מ
מייבי
באותו הנושא:
איך לאפות עוגה עם שוקולד צ'יפס מבלי שישקעו לתחתית העוגה?
מה עדיף להכין סופלה שוקולד לבן, עוגת גבינה אפויה רגילה, או להכין עוגת קרם עם ביסקוויטים?
אם אכלתי שני חתיכות פיצה, צ'יפס, שוקולד ועוגה באופן חד פעמי זה יהרוס לי?
איזה עוגה לקנות ליום הולדת: עוגת שוקולד עם קצפת או, עוגת שוקולד עם ריבת חלב
תגידו עוגת שוקולד רגילה עם ציפוי של שוקולד לבן זה טעים?
כמה קילו אני יעלה אם אני יאכל מנה שלמה של המבורגר אם צ'יפס ועוגת שוקולד בצהרים?
אפשר להחליף בעוגיות שוקולד צ'יפס את השוקולד צ'יפס השוקולד פרה מריר?
מה יותר טעים ויותר "בריא": עוגת שוקולד עם וניל/עוגת שוקולד בואנו?
אוכמניות עם עוגת שוקולד - האם אפשר לשלב מעל עוגת שוקולד, ריבה אוכמניות או אוכמניות טריות?
יש בבית עוגיות שוקולד ועוגת מייפל ועוגת שוקולד עם קוקוס, אחותי רוצה להכין פצפוצי אורז מוגזם?
התוספות בעוגות בחושות צונחות למטה - למה כשאני אופה עוגות בחושות עם צימוקים/שוקולד/פירות מיובשים וכו' הם תמיד נופלים לתחתית העוגה?