התחברות
הרשמה
איך מצמצמים נוזלים ברוטב?
22 ביוני 2012, 12:59
מטבח
מתכונים
נוזלים
בריאות
4 תשובות
מכסים במכבה ומנמיכים את האש
ל
לנה (:
במכסה *
ל
לנה (:
מבשלים עם סיר פתוח על אש נמוכה.
y
yonatan (: פרשתי בכאב
תבשלי את הרוטב בלי מכסה
פ
פרשתי :)) :P
באותו הנושא:
מה אתם יותר אוהבים פסטה ברוטב שמנת ופטריות או ברוטב עגבניות?
לשרוד רק עם נוזלים - כמה זמן בן אדם יכול לשרוד בלי אוכל, אבל אך ורק נוזלים?
פסטה עם רוטב עגבניות? פסטה ברוטב רוזה? או נודלס עם רוטב סויה?
מה דעתכם- פסטה ברוטב שמנת או ברוטב שמנת ופסטו?
רוטב לטוסט - איזה רוטב טעים אפשר לשים בטוסט חוץ מקטשופ או רוטב פיצה?
הרוטב שמנת פטריות יוצא לי נוזלי... אני צריכה עזרה
היי, איך ניתן להעשיר רוטב עגבניות לפסטיה שיצא נוזלי מידי?
אפליקציית ערוץ 10 שולחת אליי מליון הודעות ביום, איך מצמצמים את הכמות?
מתכון לפסטה ברוטב עגבניות - מחפש מתכון לפסטה ברוטב עגבניות, אני מחפש מתכון שלפסטה יהיה טעם מודגש, שהספגטי יהיה רטוב ועם הרבה רוטב, וטעם חזק.
אם שמתי יותר מידי רסק עגבניות ברוטב שלי לפסטה איך להציל את הרוטב?
שימוש ברוטב לספגטי - קניתי רוטב לספגטי של אסם, מישהו יודע איך משתמשים?