5 תשובות
אני מכינה שניצל ככה:

קודם קמח

אחרי זה ביצה

ואז פירורי לחם ( שתוך הפירורי לחם יש: תבלין פיצה, מלח, פלפל, פפריקה)

וזה יוצא טעים, ממליצה לך :)
קודם כל קחי את השניצל, תצפי בקמח מתובל לפי מה שאת אוהבת.. אחר כך תצפי בביצה ואחר כך בפירורי לחם. בקמח את יכולה לתבל עם פלפל שחור, שום וכל מיני
שואל השאלה:
רגע, איזה סוג קמח?
אז אני יכולה לערבב קמח עם שמן זית גריל עוף ופפריקה? או בלי שמן זית
אנונימית
תשרי את העוף בתערובת של סויה, שן שום קצוצה ורוטב צ'ילי מתוק (קנוי) במקרר לחצי שעה (זה חוסך את ההתעסקות עם הביצה ומוציא את זה הרבה יותר טעים, מנסיון). אחרי שאת מוציאה אותם, תטבלי בתערובת של התבלינים שציינת. אם יש לך קמח תירס תשתמשי בו במקום הפירורי לחם, אם לא תשתמשי בפירורים.
אל תערבבי עם הקמח דברים רטובים.. אז הוא יאבד את כל המטרה.

ואת שמה קמח רגיל.
את כן יכולה לשים כל מיני אבקות לטעם וריח