3 תשובות
קפה
מים רותחים
ערבוב
סוכר
ערבוב
יש שתי גרסאות:
1. קנקן קטן, קצת פחות מכוס מים וכפי קפה שחור וכפית סוכר (או כמה שאוהבים) מבשלים על אש קטנה עד שרותח בעדינות לשתי דקות. מוזגים לכוס זכוכית מתאימה ומחכים רגע שהבוץ ינחת למטה
2. שמים בכוס כפית קפה שחור ומוזגים מעליה מים רותחים - לא ממלאים את הכוס, מערבבים היטב את הכפית בקפה עד שהקפה מפיק מקסימום של טעם, בסוף מוסיפים סוכר כמה שאוהבים ושוב מערבבים היטב עם הקפה - שוב מחכים שהבוץ ינחת על תחתית הכוס

העדיפה היא תמיד זאת עם הבישול, אבל לאתמיד יש איך, הכי חשוב שיהיה קפה שחור טוב, עם ריח טוב. לאחסן במקפיא עדיך ולהוציא כשצריך. אפשר להוסיף מעט חוייאג' לקפה או הל למי שאוהב. תענוג! ואללה עשית לי חשק!
אבקת קפה שחור ומים רותחים