3 תשובות
מצרכים למתכון

1 שמנת מתוקה / קצפת צמחית

1 אינסטנט וניל

1 כוס חלב / מים

2 מחמאה מומסת (מחולקת)

שרוול פתי בר וניל

שרוול פתי בר בטעם שוקולד מריר

הוראות הכנה

את פתי בר הוניל נטחן ונערבב עם 1 חמאה מומסת.

בקערה נפרדת נטחן את פתי בר השוקולד המריר ונערבב גם כן עם 1 מחמאה מומסת.

נקציף יחדיו שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.

נחלק את פירורי הפתי בר וקרם הוניל שלנו לכוסות לפי העין - שכבת פתי בר וניל, שכבת קצפת, שכבת פתי בר שוקולד וכד'..
שואל השאלה:
מתכון למה זה?
אנונימית