3 תשובות
מצרכים למתכון
1 שמנת מתוקה / קצפת צמחית
1 אינסטנט וניל
1 כוס חלב / מים
2 מחמאה מומסת (מחולקת)
שרוול פתי בר וניל
שרוול פתי בר בטעם שוקולד מריר
הוראות הכנה
את פתי בר הוניל נטחן ונערבב עם 1 חמאה מומסת.
בקערה נפרדת נטחן את פתי בר השוקולד המריר ונערבב גם כן עם 1 מחמאה מומסת.
נקציף יחדיו שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
נחלק את פירורי הפתי בר וקרם הוניל שלנו לכוסות לפי העין - שכבת פתי בר וניל, שכבת קצפת, שכבת פתי בר שוקולד וכד'..
1 שמנת מתוקה / קצפת צמחית
1 אינסטנט וניל
1 כוס חלב / מים
2 מחמאה מומסת (מחולקת)
שרוול פתי בר וניל
שרוול פתי בר בטעם שוקולד מריר
הוראות הכנה
את פתי בר הוניל נטחן ונערבב עם 1 חמאה מומסת.
בקערה נפרדת נטחן את פתי בר השוקולד המריר ונערבב גם כן עם 1 מחמאה מומסת.
נקציף יחדיו שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
נחלק את פירורי הפתי בר וקרם הוניל שלנו לכוסות לפי העין - שכבת פתי בר וניל, שכבת קצפת, שכבת פתי בר שוקולד וכד'..
~
קישורים מצורפים:
שואל השאלה:
מתכון למה זה?
מתכון למה זה?
אנונימית