3 תשובות
מתי שהוא ירוק כהה תיגעי ביד ואם הוא רך תיפתחי אותו תמעכי אותו טוב טוב שימי מלח וקצת לימון ותמרחי זה לא בעיה
כאשר הוא רך אפשר לאכול אותו יחד עם ביצה על ידי מריחתם וערבובם ביחד. יוצא ממש טעים, אפשר להוסיף גם לימון אם אוהבים טעם חמצמץ.
בנוסף אפשר למרוח על פרוסה עם הוא רך ולהוסיף קצת מלח. זה גם עשיר, משביע וטעים.
בתאבון!
בנוסף אפשר למרוח על פרוסה עם הוא רך ולהוסיף קצת מלח. זה גם עשיר, משביע וטעים.
בתאבון!
הכי טוב לעשות איתו גוואקמולי
אנונימי