2 תשובות
						
						
					
							כתוב לא לעשות את זה..
טוב ניסיתי.. וכבר בהתחלה לא היה היגיון בזה.
כתוב למעוך את האפרסקים, איזה אפרסקים? זה לא יכול להיות אמיתי ואי אפשר למעוך לנוזל את האפרסקי גומי האלה.
						טוב ניסיתי.. וכבר בהתחלה לא היה היגיון בזה.
כתוב למעוך את האפרסקים, איזה אפרסקים? זה לא יכול להיות אמיתי ואי אפשר למעוך לנוזל את האפרסקי גומי האלה.
							סליים 1:
למעוך את האפרסקים
מים
חמאה מומסת
לערבב
לשים בפירזר לשעתיים
לשים בצד
סליים 2:
בקערה אחרת לשים קמח
חלב
חמאה מומסת
קרקרים מסוג גרהם מרוסקים (אני מניחה שאת יכולה להשתמש גם בביסקווטים)
לערבב
לשים קמח על השולחן
ללוש את הסליים
לשים בקערה
ללחוץ עם כפית על האמצע
לשים את הסליים הראשון באמצע
לשים בתנור ל33 דקות
להוסיף קצפת
לערבב וזהו :)
						למעוך את האפרסקים
מים
חמאה מומסת
לערבב
לשים בפירזר לשעתיים
לשים בצד
סליים 2:
בקערה אחרת לשים קמח
חלב
חמאה מומסת
קרקרים מסוג גרהם מרוסקים (אני מניחה שאת יכולה להשתמש גם בביסקווטים)
לערבב
לשים קמח על השולחן
ללוש את הסליים
לשים בקערה
ללחוץ עם כפית על האמצע
לשים את הסליים הראשון באמצע
לשים בתנור ל33 דקות
להוסיף קצפת
לערבב וזהו :)
באותו הנושא: