8 תשובות
לחם נקניקיה וטוסטר
אנונימית
נקניקה בלחמניה, עם קטשופ חרדל וחמוצים, בטוסטר = מושלם
לקחת לחם לשים קטשופ לשים נקניקיה לדחוף לטוסטר להוציא שמוכן
מיונז, ביצה, מלפפון חמוץ ועגבניה
שואל השאלה:
כן אבל צריל לבשל את הנקניקיה לפני?
כן אבל צריל לבשל את הנקניקיה לפני?
לחם
תמרח עליו רוטב שום וצילי
ואז נקניק
voala או איך שלא כותבים את זה
תמרח עליו רוטב שום וצילי
ואז נקניק
voala או איך שלא כותבים את זה
מרכיבים:
1 לחם ג'בטה
4 פרוסות נקניק פסטרמה. מומלץ: חזה אווז, פסטרמה דבש, רוסטביף, קורנדביף.
רטבים:
רוטב שום
צ'ילי מתוק
צ'ילי חריף
פסטו
אלף האיים
חרדל (לא חובה)
ירקות:
חסה
עגבנייה
בצל
אופן ההכנה:
1. פותחים את הג'פטה, מורחים את הרטבים ואז את הירקות. לאחר מכן שמים את הנקניקים.
2. מכניסים לטוסטר (עדיף אלו עם הברזל כי צריך " ללחוץ" על הטוסט מידיי פעם).
3. לאחר 6 שדות, מוציאים.
1 לחם ג'בטה
4 פרוסות נקניק פסטרמה. מומלץ: חזה אווז, פסטרמה דבש, רוסטביף, קורנדביף.
רטבים:
רוטב שום
צ'ילי מתוק
צ'ילי חריף
פסטו
אלף האיים
חרדל (לא חובה)
ירקות:
חסה
עגבנייה
בצל
אופן ההכנה:
1. פותחים את הג'פטה, מורחים את הרטבים ואז את הירקות. לאחר מכן שמים את הנקניקים.
2. מכניסים לטוסטר (עדיף אלו עם הברזל כי צריך " ללחוץ" על הטוסט מידיי פעם).
3. לאחר 6 שדות, מוציאים.
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: