9 תשובות
לוקחים חזה עוף שמים בקמח/ביצה/פירורי לחם ושמים בשמן
שואל השאלה:
אפשר לטגן שניצל שהוא כבר מוכן (קפוא)?
אפשר לטגן שניצל שהוא כבר מוכן (קפוא)?
אנונימית
כן, את יכולה
שואל השאלה:
ואיך עושים את זה? פשוט מטגנים במחבת עם שמו עד שהוא נראה מוכן?
ואיך עושים את זה? פשוט מטגנים במחבת עם שמו עד שהוא נראה מוכן?
אנונימית
כן שימי שמו, ותטגני עד שהוא יהיה מוכן
שמים שמן במחבת עד שירתח
לוקחים תבלינים (איך אתם אומרים לה בלי תבלינים?!) איזה שבא לך.. פפריקה.. אבקת מרק עוף.. וכאלה..
מערבבים אותם עם ביצה
טובלים את החזה עוף בביצה עם התבלינים ואז בפרורי לחם ולשמן
לוקחים תבלינים (איך אתם אומרים לה בלי תבלינים?!) איזה שבא לך.. פפריקה.. אבקת מרק עוף.. וכאלה..
מערבבים אותם עם ביצה
טובלים את החזה עוף בביצה עם התבלינים ואז בפרורי לחם ולשמן
אן את מדברת על שניצל ביתי, ממש לא כשהוא קפוא, צריך להפשיר אותו קודם. מה זה השטויות האלה שכותבים לך כאן?!
אני יכולה לטגן שניצל קפוא? כאילו חזה עוף שהיה במקפיא ולא הפשיר?
אנונימית
אם הוא קפוא ו"מצופה" אז תחכי שהוא יפשיר ותטגני בשמן רותח.
אם לא והוא קפוא ולא מצוםה אז תפשירי, תטרפי ביצה עם תבלינים (מלח פלפל פפריקה קטשופ חרדל אבקת מרק *קצת*)
ואז בפירורי לחם ולטגן.
אם לא והוא קפוא ולא מצוםה אז תפשירי, תטרפי ביצה עם תבלינים (מלח פלפל פפריקה קטשופ חרדל אבקת מרק *קצת*)
ואז בפירורי לחם ולטגן.
באותו הנושא: