5 תשובות
ציפוי
נראה לי שהדג מבושל
אנונימית
זה ציפוי יפני (או סיני, לא ממש זוכר) לאוכל.
כמו ציפוי לשניצלים.. אבל זה יותר במרקם קמחי.
זה מין בלילה שמורכבת ממים ממש קרים, אפילו עם קרח, וקמח וקצת תבלינים. שמצפים איתו כול מיני ירקות ומטגנים בשמן עמוק.
עכשיו כבר יש אבקה מוכנה בסופרים אבל יש מלא מתכונים באינטרנט גם.
אני אוהבת לטבול בטטה ולטגן. פשוט נדיר
טמפורה נקרא גם בעברית "בצק בירה" או "בצק מטוגן". הוא מאכל יפני המבוסס על ציפוי ירקות, דגים ופירות ים בבלילה העשויה קמח ומים קרים וטיגון עמוק שלהם בשמן צמחי על מנת להקנות להם פריכות. ויקיפדיה