4 תשובות
רקמאייפון אפשר
הולכים במחשב לעזרה, ושם יש אפשרות לנטרל או למחוק לגמרי
תכנסי להגדרות חשבון ואז תלחצי על אבטחה ולמטה יהיה לך לבטל את הפעלת החשבון...: )
קללות וקללות וקללות וקללות כי זה מפחיד את האחר
באותו הנושא: