7 תשובות
הכי חשוב זה להתרחק מהחומרים אסולפאם קיי ואספרטיים שנמצאים ברוב הממתיקים. אלו רעלים ! אני שותה הרבה נס קפה ואפשר לפעמים לשתות גם בלי סוכר בכלל. סוכר חום הוא פחות מזיק. זה נושא בעייתי שכנראה הפתרון הוא להשתמש מעט בכל סוג (לבן-חום-ממתיקים-או בכלל לא) בהצלחה אחי לצרה !
אנונימי
אחי,
נראה לי שאני אשאר עם הסוכר הלבן..
בכל מקרה תודה!
אנונימי
ממליצה להגביל את צריכה הקפה לעד שלוש כוסות ביום ולהמתיק עם סוכר חום
תחליפי הסוכר למניהם אינם בריאים. ממליצה לנסות בהדרגה להוריד את כמות הסוכר שאתה צורך בכל כוס קפה.
אנונימית
אפשר בלי סוכר, אני שותה כך שנים ומתרגלים וכעת מעדיף כך, אבל אם כבר-סוכר חום.
יש ממתיק שלא מרגישים כמעט כל הבדל בינו לבין סוכר ללא כל טעם לוואי ועוד מעלות רבות למעט חסרון אחד - מחירו..

שמו: ספלנדה splenda

אפרופו קפה. מחקר שפורסם השבוע ברדיו: שתיית קפה מרובה תורמת לבריאות הכבד!

כך שאינך חוטא כל כך גדול..

בהצלחה
מתוקי
ועם אין סוכר בכלל תקשיבי אין לי בעיה עם סוכר חום או סוכרים אחרים פשוט אין בכלל למה עם נשתה תיי ככה בלי כלום זה לא היה מתוק וגם לא היה טעים תחפשו לי משהו מחליף עד שהיה סוכר
אין סוכר