4 תשובות
גם אם הסוכר בה הוא רק סוכר םירות שמים בזה הרבה
אל תחשבי שהסוכר בא רק מהפרי שעושים ממנו את הריבה
הם פשוט קונים סוכר פירות ומשתמשים בו
וגם לריבה אין ממש ערכים תזונתיים..
עדיף שתשמשי במשהו אחר
אל תחשבי שהסוכר בא רק מהפרי שעושים ממנו את הריבה
הם פשוט קונים סוכר פירות ומשתמשים בו
וגם לריבה אין ממש ערכים תזונתיים..
עדיף שתשמשי במשהו אחר
שואל השאלה:
אוקיי תודה!
אוקיי תודה!
אנונימית
עדיף שתשתמשי בסילן או דבש כי כמו שמי שמעלי אמר... אין בזה באמת רק סוכר מהפרי מוסיפים לזה המון סוכר ממקור אחר..
ריבה ביתית זה יותר בריא מנוטלה, כל עוד לא מגזמים.
ריבה קנויה פחות עדיפה.
ריבה קנויה פחות עדיפה.
באותו הנושא: