4 תשובות
צ'יפס קפוא הוא מגעיל ולא טעים, למה שלא תכיני בעצמך?
מסכימה עם מי שמעליי ^
צ'יפס ביתי הכי טעים, אני מלא פעמים מכינה שניצל וצ'יפס בבית זה טעים רצח אני לא נוגעת יותר בצ'יפס קפוא זה גם לא בריא
אז לוקחים כמה תפוחי אדמה, מקלפים, חותכים באמצע לרוחב לשני חלקים וכל חלק חותכים לרוחב למקלות, המקלות יוצאים עבים גם ולכם חותכים אותם באמצע גם והנה מקלות צ'יפס. את ממלחת ומטבלת לפי טעם.
את מחממת מחבת עם שמן ומטגנת את הצ'יפס על אש גבוהה (זהירות, זה משפריץ) עד שזה זהוב, את כל הזמן משגיחה ומערבבת והופכת מידי פעם. אחר כך תקחי את ההמבורגר, תמרחי עליו קצת מלח ופלפל מכל צד ותטגני. וואלה
צ'יפס ביתי הכי טעים, אני מלא פעמים מכינה שניצל וצ'יפס בבית זה טעים רצח אני לא נוגעת יותר בצ'יפס קפוא זה גם לא בריא
אז לוקחים כמה תפוחי אדמה, מקלפים, חותכים באמצע לרוחב לשני חלקים וכל חלק חותכים לרוחב למקלות, המקלות יוצאים עבים גם ולכם חותכים אותם באמצע גם והנה מקלות צ'יפס. את ממלחת ומטבלת לפי טעם.
את מחממת מחבת עם שמן ומטגנת את הצ'יפס על אש גבוהה (זהירות, זה משפריץ) עד שזה זהוב, את כל הזמן משגיחה ומערבבת והופכת מידי פעם. אחר כך תקחי את ההמבורגר, תמרחי עליו קצת מלח ופלפל מכל צד ותטגני. וואלה
הצ'יפס זיגזג יותר דומה לשל בורגרא'נץ יש צ'יפס של תפוגן באריזה אדומה שהוא דק רגיל כמו של מקדונלדס ופעם הייתי עושה אותו מטוגן במחבת וזה היה יוצא מגעיל ונוטף שמן, ואז ניסיתי לשים בתנור עם נייר אפיה בלי שמן בכלל ויצא כזה קראנצ'י וטעים בול כמו במקדונלדס! אז מומלץ בתנור בלי שמן בכלל משהו כמו 20 דק'
קישורים מצורפים:
אנונימית
אני ממליצה על המתכונים למטה.
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: