2 תשובות
1. שוטפים את האורז.
2. שמים בסיר מים, שמן, מלח ואת האורז.
3. שמים על אש בינונית ומחכים עד שיהיה מוכן.
קודם כל את צריכה למדוד כמויות, כמה אנשים?
דבר שני את צריכה לשטוף את האורז 3 פעמים.
דבר שלישי אם צריכה לחמם מים שיהיו רותחים, בכמות כפולה מהאורז.
אחרי את צריכה לחמם את השמן המחבת ורק כשהוא רותח אז לשים את האורז שם. תזהרי שלא יעוף עליך משהו.
את צריכה לטגן את האורז כמה דקות שיהיה ריח של פופקורן.
אחרי שהאור מתלבן קצת, תוסיפי א ףת המים הרותחים שחיממת בהתחלה.
זה הזמן להוסיף עלי דפנה, פלפל אנגלי, פפריקה אם את רוצה, בצל חתוך ל2, וכמובן מלח.
תני ערבוב קל וכסי את הסיר, ודאי שהחום הוא הכי נמוך שיש ותכווני ל18 דקות.
מומלץ לא לפתוח באמצע.
בסוף תני לאורז לנוח 5 דקות נוספו ולאחר מכן ערבבי אותו שיצאו אדים.