2 תשובות
כבד? אם אתה לא טעמת את זה עדיין, אתה לא תאהב את זה בכלל, בעיקר הריח כשמטגנים אותו... אבל לא טעמתי מבושל
אנונימית ששונאת כבד
בישול חייב להעשות אחרי שסגרת את הבשר ע"י טיגון מהיר ללא שמן...
לרוב, אחרי הכנסת התבלינים, השום, בצל וכל אלו, את מאבד מהערך התזונתי שיש בו, ועם זאת גם מוסיף ערך תזונתי נוסף מהתבלינים וכל הנלווים, אני מציע לך אישית להשתמש כמו שאמרו לך כבר - בטיגון מהיר ללא שמן, בשמן הבשר כבד משנה את הערך התזונתי שלו ככה שתעשה מה שבא לך, אבל דע לך שבבישול הערך התזונתי משתנה לא הרבה וזה יוצא טעים יותר מאשר טיגון מהיר ללא שמן..
לרוב, אחרי הכנסת התבלינים, השום, בצל וכל אלו, את מאבד מהערך התזונתי שיש בו, ועם זאת גם מוסיף ערך תזונתי נוסף מהתבלינים וכל הנלווים, אני מציע לך אישית להשתמש כמו שאמרו לך כבר - בטיגון מהיר ללא שמן, בשמן הבשר כבד משנה את הערך התזונתי שלו ככה שתעשה מה שבא לך, אבל דע לך שבבישול הערך התזונתי משתנה לא הרבה וזה יוצא טעים יותר מאשר טיגון מהיר ללא שמן..