2 תשובות
עוגה במיקרוגל
המצרכים
100 גרם חמאה
1 כוס מים רותחים
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
3 ביצים
3 כפות גדושות אבקת קקאו
1 כפית תמצית וניל (אפשר לדעתי להגדיל לכף במקום כפית)
50 גרם שוקולד מריר מגורר
חופן אגוזים, שקדים, צימוקים, שאריות פירות יבשים מטו' בשבט או בכלל מה שיש בבית..
אופן ההכנה
מניחים את החמאה בכלי קטן, ויוצקים עליה כוס מים רותחים.
מערבבים עד שהחמאה נמסה במים.
בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, ביצים ותמצית וניל.
יוצקים את המים עם החמאה ומערבבים היטב.
העיסה צריכה להיות דלילה יחסית.
מוסיפים את השוקולד המגורר ואת האגוזים - או מה שמצאתם בבית, ומערבבים.
מעבירים את התערובת לכלי אפיה משומן המתאים למיקרוגל - פיירקס, חרסינה או סיליקון.
אופים בעוצמה הגבוה ביותר במשך 10 דקות. אפשר לעצור אחרי 8 דקות ולבדוק אם צריך להמשיך.
המצרכים
100 גרם חמאה
1 כוס מים רותחים
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
3 ביצים
3 כפות גדושות אבקת קקאו
1 כפית תמצית וניל (אפשר לדעתי להגדיל לכף במקום כפית)
50 גרם שוקולד מריר מגורר
חופן אגוזים, שקדים, צימוקים, שאריות פירות יבשים מטו' בשבט או בכלל מה שיש בבית..
אופן ההכנה
מניחים את החמאה בכלי קטן, ויוצקים עליה כוס מים רותחים.
מערבבים עד שהחמאה נמסה במים.
בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, ביצים ותמצית וניל.
יוצקים את המים עם החמאה ומערבבים היטב.
העיסה צריכה להיות דלילה יחסית.
מוסיפים את השוקולד המגורר ואת האגוזים - או מה שמצאתם בבית, ומערבבים.
מעבירים את התערובת לכלי אפיה משומן המתאים למיקרוגל - פיירקס, חרסינה או סיליקון.
אופים בעוצמה הגבוה ביותר במשך 10 דקות. אפשר לעצור אחרי 8 דקות ולבדוק אם צריך להמשיך.
ראי בתגית "עוגת שוקולד".
מערכת סטיפס