התחברות
הרשמה
מים מתאדים פחות מכוהל ומאצטון אם אלה באותו זמן?
9 בפברואר 2018, 12:54
מים
תשובה אחת
ודאי, מה השאלה בכלל.
נקודת ההבזק של כוהל ואצטון הרבה יותר נמוכה משל מים.
ח
חיסון סיכון
באותו הנושא:
יש לי שאלה בפיזיקה: מה שוקל יותר מים או כוהל?
מחקו את המילה המיותרת: כאשר מחממים מים בקומקום, המים מתעבים / מתאדים.
מלח, פלפל, סודה, כוהל ומים, חלב, תה, יין, אדמה מה מחומרים האלה הם תערובות אחידות?
איך מוחקים לק חוץ עם אצטון פשוט נגמר לי האצטון, ניסיתי לימון, מים חמים, מים וסבון חומץ תפוחים...
מה זה כוהל? מה הבדל בין מים לכוהל? מישהו יודע?
אם אני צובע מתכת בלק, אחרי הרבה זמן הוא ירד עם אצטון?
הבדלים ביו סוגי אצטון - האם יש הבדל בין אצטון שקונים בשביל עבודות בבית לבין אצטון לציפורניים?
כאשר מקררים תערובת של אדי מים ואדי כוהל איזה חומר יהפוך ראשונה לנוזל?
יש בירה בישראל שאני יכול לקנות בקיוסקים מעל 10 אחוז כוהל פחות או יותר!
קניתי לא מזמן טוש כזה שממלאים בו אצטון ומוחקים לק בקצוות איך מכניסים את האצטון לטוש?
למה יש אצטונים שכתוב עליהם בגדול אצטון, ואז בקטן כזה "מסיר לק ללא אצטון" מה הקטע?