7 תשובות
לוקחת ביצה או 2 ביצים, שוברת לקערה, לפעמים מוסיפה גבינה צהובה, ומטגנת על המחבת.
מכינים
2 ביצים קצת חלב מערבבת יוצא פצצה
תשברי שתי ביצים לקערה קטנה, תקשקשי. שימי שמן (לא הרבה) על המחבת ותחכי שזה יהיה חם, את שופכת את הביצים למחבת ובאיזשהו שלב את הופכת את החביתה שאת רואה שהיא קצת חומה ומבושלת.
2 ביצים/ביצה (תלוי מה הגודל)
שוברת לקערה
(לפני שאני מתחילה לקשקש אני מדליקה כבר את השמן ושמה שמן כדי שהוא ירתח ישר שאני מסיימת לקשקש)
מקשקשת שמה תוך כדי מלח ופלפל
שופכת למחבת הופכת פעמיים שלוש וזהו
שוברת לקערה
(לפני שאני מתחילה לקשקש אני מדליקה כבר את השמן ושמה שמן כדי שהוא ירתח ישר שאני מסיימת לקשקש)
מקשקשת שמה תוך כדי מלח ופלפל
שופכת למחבת הופכת פעמיים שלוש וזהו
ככה:
שמה מחבת
מדליקה את הגז
שופכת מלא שמן
שוברת ביצה בקערה
מערבבת
מחכה שיצא עשן מהמחבת
שופכת את הבלילה
הולכת לשירותים
חוזרת
הופכת את החביתה
מגרדת אותה מהתקרה
נכווית מהשמן
החביתה מתפרקת
וזה המדריך שלי להכנת מקושקשת.
שמה מחבת
מדליקה את הגז
שופכת מלא שמן
שוברת ביצה בקערה
מערבבת
מחכה שיצא עשן מהמחבת
שופכת את הבלילה
הולכת לשירותים
חוזרת
הופכת את החביתה
מגרדת אותה מהתקרה
נכווית מהשמן
החביתה מתפרקת
וזה המדריך שלי להכנת מקושקשת.
כמו שכל בן אדם מכין.?
אנונימית