3 תשובות
ממ במקרר עם הטמפרטורה שם אז אולי יום יומיים! ובחוץ אולי יום ומשהו כי הטפרטורה בחוץ על הפנים.
תוך 4 ימים לפי דעתי. במקרר
מנסיון הוא מתקלקל ממש מהר אחרי שמשאירים כמה זמן מחוץ למקרר כמו לפחות ליותר מחצי יום אבל זה תלוי במזג אוויר אם חם אז הוא מתקלקל מהר ואם בחורף וקפוא אז אפשר ליום להשאיר ולא יקרה כלום
ובמקרר הוא יכול להחזיק מעמד גג 3 ימים יותר מזה יש כבר טעם מוזר..
ובמקרר הוא יכול להחזיק מעמד גג 3 ימים יותר מזה יש כבר טעם מוזר..
באותו הנושא: