6 תשובות
מומלץ להוריד את מספר הדקות של החימום בתנור להעביר את העוגה למיקרו...
תנמיכי את המעלות של התנור וככה העוגה תאפה לאט והחום יחדור גם ללב העוגה מבלי לשרוף את חוץ העוגה
להנמיך את המעלות שבתנור
שהיא מתקררת באמת כדאיי לשים עליה נילון נצמד או להקפיא אותה
כאילו היא נאפתה באותו רגע
כאילו היא נאפתה באותו רגע
אם העוגה מוכנה כבר מלמעלה בעוד שלמטה היא עדיין לא, כדי שלא תתייבש לך תעטפי אותה בנייר כסף ותמשיכי לאפות כרגיל, זה בסדר, זה קורה לא מעט.
ואני עונה לך בתור חובבת אפייה צעירה:)
ואני עונה לך בתור חובבת אפייה צעירה:)
אנונימי
יש בתנורים פונקציה של אפיה עם גוף חימום תחתון בלבד. נסי את זה והוסיפי פונקצית טורבו במקביל. הטורבו מפזר את החום בכל התנור, והתחתית תקבל יותר חום כי רק גוף החימום התחתון יפעל. בהצלחה.