7 תשובות
קינמון וסוכר
אני חושבת שאם עושים עם הרבה חלב וקצת ביצה יוצא הכי טעים
אנונימית
לקשקש ביצה בקערה לטבול בה את הלחם ולטגן ויוצא ממש טעים.
ביצה
אנונימי
תוסיפי סוכר מלמעלה אחרי שאת מכינה. זה יוצא מושלם. ואת פשוט לוקחת פרוסת לחם, טובלת בעקרה עם ביצה ומטגנת על מחבת.
אפשר להוסיף קצת חלב וסוכר
שואל השאלה:
אבל זה יוצא מגעיל ואחר כך יש תחושת הקאה
אנונימית
אם זה לא טעים לך אל תאכלי, אבל את שאלת איך מכינים. לדעתי זה ממש טעים.