7 תשובות
מקושקשת. נראה לי
זאת שאת שמה בה הכי פחות שמן. ועין לא מומלץ אלא אם את הופכת אותה, יכול להיות בחלמון מלא מחלות
לא נראה לי שזה משנה בכלל זה תלוי בכמות השמן ששמים ובכמות הביצים
אותו דבר.
בעיקרון כשהחלקים קטנים יותר ספיגת השמן בהם טובה יותר, ככה שמקושקשת זה הכי פחות מומלץ... אבל בעיקרון חביתה מכל סוג זה כמו ספוג בערך. אפשר לשים מרגרינה או חמאה על המחבת ולהשתמש בזה (רצוי חמאה יש בזה פחות שומן טראנס) ואז לפחות השומן הוא שומן טוב ובריא יותר.
ביצה קשה
אנונימי
ביצה קשה כי לא מבשלים את זה בשמן
אנונימי
באותו הנושא: