3 תשובות
אין כזה דבר
כשהיא מוצקת ומומסת זה בדיוק אותו חומר רק טיפה יותר חם
אולי אתה רגיש לאחד החלבונים בגבינה והוא נהרס בטמפרטורה שבה היא נהפכת למותכת..
אנונימי
שואל השאלה:
wanted זה לא בדיוק אותו החומר כמו שהוזכר כנראה שאחד החלבונים נהרס או משתנה כאשר הגבינה הופכת למותכת. אגב, אם תנסה להחזיר את הגבינה למוצקת אחרי שהתכת אותה היא לא תחזור לאותו מצב התחלתי בו היא היתה, מה שמעיד על שינוי בהרכב החומר. ולאנונימי רציתי לדעת לאיזה חומר או חלבון אני אלרגי כדי שלא אוכל עוד מאכלים עם חומר זה