2 תשובות
זה כמו חליפה ליתום כי יש המון תעורבות לאורז.
אני למשל מכין לכוס אורז:
1 כפית מלאה אבקת מרק צח.
מלח/ פלפל לפי הטעם.
חצי כפית תבלין קציצות.
את זה ניתן לשדרג במיליון צורות ולא להתבייש לנסות ואף להיכשל..
מאוד פשוט... הכול בהתאמה לטעם האישי
בתערובות שנמכרות ישנן כמה גירסאות כשהבסיס הוא כורכום לכך אפשר להוסיף:
סוגי בצלים יבשים, שומשום, גרעיני דלעת, גרעיני חמניה, צנובר, צימוקים, פירות יער מיובשות טבעי ולא מסוכרות, עדשים ירוקים, כתומים ואדומים, ירקות חתוכים ומיובשים וכו'...
מכאן היריעה קצרה להכיל את כל הגיוונים שהינם כיד הדמיון:)
המלצתי היא מה שאני עושה: לגשת לחנות תבלינים, לרכוש בכמות קטנה של 100-200 גרם מכל דבר ובבית להוסיף כורכום, כמון, קינמון, ציפורן, זנגויל וכו' (לפי הטעם ולא כולם יחדיו) וליצור בבית צנצנות קטנות עם גיוונים ובטעמים שונים.
הנאה בטוח יש מעשיה זו.
אורפז ליאורה, ph.d ברפואה טבעית