9 תשובות
קלאסי, אצה ומלפפון
אנונימית
סושי מטוגן או פשוט סושי בלי דגים נאים
אני חושב שכדאי לך להתחיל מרול מאקי בסיסי, רצוי עם ירק בפנים אלא אם את אוהבת דגים ואין לך בעיה איתם אז אפשר גם עם דג בפנים.
ניגירי
פעם ראשונה הכי כדאי מטוגן עם פירורי לחם מבחוץ כזה, לא משנה הבפנים
תתחילי ממאקי מלפפון. זה הכי נטרלי ויהיה לך פשוט את הטעם של הסושי כי אם תקחי משהו אחר את תוכלי לחשוב שסושי זה לא טעים רק בגלל זה
*זאת רק דעתי*
_________________________________________
מזהירה אותך (לי) זה לא טעים (גם אחרי שטעמתי את זה אני הקאתי- לא ירקתי אלה הקאתי מהטעם)
_________________________________________
מזהירה אותך (לי) זה לא טעים (גם אחרי שטעמתי את זה אני הקאתי- לא ירקתי אלה הקאתי מהטעם)
המטוגן!
אצה ומלפפון
באותו הנושא: