4 תשובות
יש חומר מיוחד בשביל זה..
שמים קפה, חלב, קוביות קרח וכדי שיצא הכי טעים מוסיפים גלידת וניל.
אייס קפה:
מצרכים:
קפה נמס (רגיל, מה שאתם שותים בדרך כלל)
סוכר
חלב
קוביות קרח

בלנדר ידני
אופן הכנה:
בכוס הראשונה:
1.5 כפיות קפה.
2.5 כפיות סוכר.
מוסיפים ממש טיפה מים רותחים ומערבבים עם כפית את התערבות בכדי שלא יווצרו גושים.
מוסיפים חצי כוס חלב קר ומערבבים.

בכוס השניה: (היא הכוס של הבלנדר שלי)
מוסיפים 12 קוביות קרח (בעיקר אחרי הניסיון הראשון אתם תדעו אם זה יותר מדי או פחות מדי, אני אוהב את האייס קפה שלי ממש סמיך ככה ש12 די מספיק).
מוסיפים את התערבות מהכוס הראשונה.
מפעילים את הבלנדר אבל לא לוחצים אותו למטה בכוח אלא נותנים לתערובת להסתובב ואז הקרח נשאב אל הלהבים ויש לנו טבח של קרח.

מפסיקים את הבלנדר כשמפסיקים לשמוע את רעש הכתישה.
מוזגים לכוס מוסיפים קשית וזהו.
לרוויה!

לא צריך סוכר כמו שאמרתי שמים גלידה וזה גם מה שנותן סמיכות (ככה עושים אייס קפה בארומה)