19 תשובות
לא
מה... מי אמר לך את זה
לא שמעתי על זה אף פעם
לא.. אין..
כן כנראה גם השוקולד שאת אוכלת יש מלא חרקים
הם לא מסתובבים אם פינצטה וזכוכית מגדלת בפס ייצור
יש מצב
בחפיסת שוקולד אחת יש בממוצע 14 איברים של חרקים
ככה זה במכונות תעשייתיות
אני מקווה מאוד שאתם לא רציניים
כי זה ממש דוחה
רציני לגמרי
זה ידוע וזה גם מאוד הגיוני שחושבים עלזה
למה שבשוקולד יהיו חרקים
תחשבי עף חרק במפעל
ואז הוא עף לשוקולד או לאיזה מכונה שגורמת למוות שלו
והופ יש חרקים בשוקולד
אותה סיבה שאת מוצאת תולעים או חרקים מתים בירקות בסופר הם לא עוברים גרגר גרגר קקאו כדי להוציא משם את הסחלה זה עבודה קשה מדי ובלתי אפשרית פשוט טוחנים הכל ואף אחד לא שם לב
אבל בסוף היום זה חלבון שאני לא אתנגד אליו
אייכ פאק אני אוכלת חמאת בוטנים כל יום זה הקבוע שלי בסנדוויץ אומייגד
שואל השאלה:
rip
אני כל יום אוכלת חמאת בוטנים איכסס בא לי להקיא!
אנונימית
פסדר מה אכפת לך זה טעים לא?
אנונימית
חח רק לי זה לא מפריעה מרוב שאני מכורה לשוקולד?
כל עוד אתם לא רואים אצ זה מה זה מפריע לכם?
חמאת בוטנים זה בוטנים שהשרו אותם במים שעות ואז בבלנדר מוסיפים קצת שמן ויוצאת ככה החמאה...
בחמאת בוטנים מעובדת יותר מוסיפים גם סוכר וחומרים שימתיקו אותה,
כי חמאת בוטנים טבעית היא די מרה לבן אדם ממוצע.
אני לא חושבת שיש שם חרקים כמו שאתם מתארים כי זה צריך להיות מפעל סטרילי ששומר על התקנות של משרד הבריאות ועובר תמיד ביקורת, עכברים זה מוגזם, חרקים גם נדיר כי כמו שאמרתי זה סטרילי.
בקשר לירקות ופירות (כמו הקקאו)- אפשר למצוא פה ושם חרקים בקמח או חסה אורגנים,
כי הם רוצים את התזונה שיש בהם כמוכם,
אבל אלו שמרוססים בקושי מתקרבים אליהם חרקים כי זה רעיל בשבילם
וגם במקרה של אורגני או מרוסס הם עוברים תהליכי טיהור לפני שמשתמשים בהם למוצרים מעובדים, עם חומרים חזקים..
בכל אוכל שתאכלי יהיו חרקים אבל לא נראלי עכברים... נגיד בקקאו לא יתחילו לחפש אותם... בכל אוכל יהיה גם אם לא תרצי הם תמיד יהיו באוויר