4 תשובות
יש את השקיות האלה שקונים בסופר רוטב מהיר להכנה
מטגנים עגבניות שרי עם בצל בשמן זית, מוסיפים מלח פלפל ובזיליקום ואז קצת רסק עגבניות ומים ואפשר קצת שום.. כל מה שבא לך אפשר להכניס. בתיאבון:)
רוטב עגבניות בסיסי לפסטה:
חומרים:
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
קופסא גדולה (800 גרם) עגבניות מרוסקות או קוביות
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
1 כף סוכר
מלח ופלפל
1 כפית ריחן מיובש
1 כפית פטרוזיליה מיובשת או כף טרייה, קצוצה
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם נעשים שקופים. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות או את קוביות העגבניות, וכן את העגבניות ברסק ואת כל יתר החומרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה כ 20 דקות.
חומרים:
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
קופסא גדולה (800 גרם) עגבניות מרוסקות או קוביות
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
1 כף סוכר
מלח ופלפל
1 כפית ריחן מיובש
1 כפית פטרוזיליה מיובשת או כף טרייה, קצוצה
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם נעשים שקופים. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות או את קוביות העגבניות, וכן את העגבניות ברסק ואת כל יתר החומרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה כ 20 דקות.
הכי מהיר זה לטגן שום כתוש ואז לשים רסק עגבניות ומים לערבב ולתבל
באותו הנושא: