8 תשובות
טובלת בביצה. פירורי לחם טיגון
את יכולה פשוט להוסיף לבלילה של הביצה דברים, כמו בצל, שום, תבלינים..
בתאבון!
אמא שלי מכינה חזה עוף על מחבת פסים... ככה זה שאת גדלה בבית בריאותי מידי והדבר הכי טעים שתוכלי למצוא בו זה תמר עם אגוזי מלך
ככה אני עושה- קחי ביצה ותערבבי אותה עם כף מיונז בערך ותבלינים- מלח, פלפל, אורגנו, פפריקה ותטבלי אחכ בפירורי לחם זהב
אנונימית
פירורי לחם ביצה טרופה ובתוך הביצה להוסיף שום בצל חרדל זה יוצא מאוד מאוד טעים
לוקחת חזה עוף, משטחת בפטיש. טובלת בקמח, ואז בביצה/מיונז ואז בפירורי לחם ומטגנת
עם מיונז במקום ביצה טרופה זה הרבה יותר טעים חח
היא לא מכינה. אני טבעונית :)
היא מוסיפה לביצה חרדל