8 תשובות
זה מתקתק. אבל בדרך כלל לא משתמשים בזה כמו ריבה רגילה על לחם.
שמים את זה על פירה, על בשר כלשהו (בעיקר על כבדים)
שואל השאלה:
אפשר אבל להשתמש בזה כריבה רגילה?
אממ לא ממש ניסיתח אבל אני מאמינה שכן, זה טעים
השאלה אם אתה אוהב דברים לא רגילים (בכל זאת.. בצל)
שואל השאלה:
דברים לא רגילים זו ההגדרה שלי חח אם כבר אני לא אוהב דברים קונבנציונליים.
אכין, תודה רבה לך!
לבריאןת
תגיד איך יצא!
שואל השאלה:
זה מתוק אבל? כמו ריבת פירות?
אני אישית לא אהבתי, היה לזה טעם מוזר. יכול להיות שלך יהיה טעים.