10 תשובות
שלוש שעות או שש
שש שעות
אצלנו שומרים בין בשר לחלב שש שעות
ובית חלב לבשר חצי שעה
יעני אחרי חלב?
יש כאלה שמחמירים שעה, בגדול מספיק לשתות ולאכול משהו או לצחצח שיניים ואחרי זה מותר לאכול בשר.
אם הכוונה אחרי בשר - 6 שעות.
לא צריך אבל מי ששמור זה תלוי בעדה ואם אתם מהמחמירים, מינימום 3 שעות ועד 12 שעות
בשר - 6
עוף - תלוי במשפחה שלך, חלק שומרים 6 חלק 3

בכללי יש גם כאלה ששומרים פחות גם לבשר אבל זה
לא משהו.. לאדעת עד כמה זה מותר וטוב
כל דבר שהוא בשרי - 6 שעות
בין חלב לבשר - 30 דקות
זה תלוי. יש הרבה אנשים שלא הולכים לפי הלכות אלא לפי התנך (כמוני) ושם לא רשום על לחכות אלא רק "לא תבשל גדי בחלב אימו" ולכן מספיק ציחצוח שיניים ושטיפה של הפה ואכילת משהו פרווה(כמובן שכל הדברים האלה לוקחים כמה זמן וזה מה שנותן את השמירה בין לבין)
רחובותי 1 זה שולחן ערוך כתבו את הפירושים, הם יודעים מהזה וזה לא חדש, זה מלפני מאות שנים
אנונימית
כן אבל עדיין... אני הולך נטו לפי התנך
באותו הנושא: