5 תשובות
כנראה יבקשו ממך לשנן בע"פ את המנות והמחירים, כמו שמבקשים ממלצרים לשנן את התפריט, בכל מקרה זה גם אמור להיות בתפריט וכן נותנים לחדשים להיעזר בו, לא מצפים שתדעי הכל בימים הראשונים, עם הזמן את כבר תזכרי מתוך ההרגל.
בקופה אמור להיות כתוב כמה עודף את צריכה לתת.
Aro
שואל השאלה:
תודה.
יש בקוד של המוצר את המחיר..
עבדתי פעם במזנון אוכל וממש זכרתי את הכל..
והיום רוב הקופות עם הטאצ' אומרות כמה עודף להחזיר
בהצלחה!
הרוב בדוכנים רשום בצד ליד האוכל שהם מזמינים יש שם את המחיר
שואל השאלה:
תודה.
ואם יבקשו ממני לחמם אוכל?
איך אני אדע מתי זה מוכן?
ואם יבקשו ממני להכין קרפ נגיד,
איך אני אעשה טוב בלי שייהרס?