תשובה אחת
ארוחת בוקר -
משתנה מיום ליום, עכשיו אני אוכלת ארוחת בוקר של חצי פיתה עם חומוס וקציצות עדשים (home made, לא קנויות).
לפעמים טורטייה עם מיונז טבעוני (של vega, הצהוב) ופסטרמות/נקניק של violife (עוף, הודו, גבינת פטריות, לפעמים גם גבינת זיתים).
או ממרח טופו של tofuti (מרקם גבינה, אבל גם מרקם השמנת ממש טוב) עם חתיכות של אבוקדו.
בצהריים אוכלת בדר"כ פחמימות עם תוספת חלבונים, יכול להיות משהו פשוט כמו קוסקוס עם ירקות וגם משהו יותר מורכב כמו אורז בקארי עם טופו, שעועית, אפונה, תרד, בצל, עדשים, קשיו.
גם פסטות עם בולונז טבעוני, פתיתים עם תוספת של קציצות כלשהן או המבורגר מהצומח (לפעמים קנוי, לפעמים home made).
חטיפים שאני אוכלת: במבה, טורטית, שוקולד מריר, שוקולד השחר (פרווה עם הפקק הצהוב), ולאחרונה מנסה שוקולד חדש של vego.
משתדלת לאכול כמה שיותר בריא ופחות חטיפים קנויים, יכולה להמליץ לך גם על מנות במסעדות.
וכמובן שיש גם את האופציה של לאכול פיצה טבעונית, סושי טבעוני, במסעדות.
אם יש לך עוד שאלות תשאלי, תמיד יכולה לנסות להדריך אותך באתגר, אני טבעונית שנתיים+.
משתנה מיום ליום, עכשיו אני אוכלת ארוחת בוקר של חצי פיתה עם חומוס וקציצות עדשים (home made, לא קנויות).
לפעמים טורטייה עם מיונז טבעוני (של vega, הצהוב) ופסטרמות/נקניק של violife (עוף, הודו, גבינת פטריות, לפעמים גם גבינת זיתים).
או ממרח טופו של tofuti (מרקם גבינה, אבל גם מרקם השמנת ממש טוב) עם חתיכות של אבוקדו.
בצהריים אוכלת בדר"כ פחמימות עם תוספת חלבונים, יכול להיות משהו פשוט כמו קוסקוס עם ירקות וגם משהו יותר מורכב כמו אורז בקארי עם טופו, שעועית, אפונה, תרד, בצל, עדשים, קשיו.
גם פסטות עם בולונז טבעוני, פתיתים עם תוספת של קציצות כלשהן או המבורגר מהצומח (לפעמים קנוי, לפעמים home made).
חטיפים שאני אוכלת: במבה, טורטית, שוקולד מריר, שוקולד השחר (פרווה עם הפקק הצהוב), ולאחרונה מנסה שוקולד חדש של vego.
משתדלת לאכול כמה שיותר בריא ופחות חטיפים קנויים, יכולה להמליץ לך גם על מנות במסעדות.
וכמובן שיש גם את האופציה של לאכול פיצה טבעונית, סושי טבעוני, במסעדות.
אם יש לך עוד שאלות תשאלי, תמיד יכולה לנסות להדריך אותך באתגר, אני טבעונית שנתיים+.
באותו הנושא: