6 תשובות
ממליצה על האתר של tivoneat, היא טבעונית והיא אוהבת לבשל, כל פעם שהיא עולה על מתכון חדש היא מפרסמת באתר שלה, מדהימה פשוט.
וואו רק לא טופו בתור צמחונית טופו זה מגעיל
יש את אתר הטבעונות והצמחונות הישראלי שיש שם אחלה מתכונים. ולגבי מה שאמרו מעלי על הטופו^- האמת שגם אני לא הכי אוהבת טופו.. כלומר אפשר לעשות אותו טעים וזה קורה לפעמים אבל אני אישית מעדיפה סייטן, זה גם נחשב תחליף קצת יותר בריא לפי מה שאני יודעת.
.
קישורים מצורפים:
מתכון לסמוסה סינית טבעונית במילוי ירקות http://www.baba-mail.co.il/recipes/recipe.aspx?source=app&recipeid=2214
רכיבים לבראוניז:
סוכר - 200 גרם
סוכר דמררה - 200 גרם
קקאו - 100 גרם
שמן צמחי - 120 מ"ל
אבקת אפייה - כפית
סוכר וניל - 2 כפיות
מלח - 1 כפית
קמח - 200 גרם
מים - 200 מ"ל (1 כוס)
אגוזי מלך - 150 גרם (חתוכים לחתיכות קטנות)
שוקולד מריר - 250 גרם (חתוך לשבבים קטנים)
אופן הכנה לבראוניז:
חממו תנור ל-180 מעלות.
הכניסו את הסוכר הלבן, סוכר הדמררה, הקקאו, השמן, אבקת האפייה, סוכר הווניל והמלח לקערה וערבבו היטב בעזרת כף או לקקן.
הוסיפו את הקמח והמים לתערובת וערבבו בשנית.
הכניסו לקערה את אגוזי המלך ו-150 גרם משבבי השוקולד וערבבו שוב.
העבירו את התערובת לתבנית אפייה ושטחו אותה.
פזרו מעל את 100 גרם שבבי השוקולד הנותרים.
הכניסו את תבנית האפייה לתנור בחום של 180 מעלות למשך 12-15 דקות.
הוציאו מהתנור והניחו לבראוניז להתקרר מעט, פרסו לגודל אהוב והגישו.
סוכר - 200 גרם
סוכר דמררה - 200 גרם
קקאו - 100 גרם
שמן צמחי - 120 מ"ל
אבקת אפייה - כפית
סוכר וניל - 2 כפיות
מלח - 1 כפית
קמח - 200 גרם
מים - 200 מ"ל (1 כוס)
אגוזי מלך - 150 גרם (חתוכים לחתיכות קטנות)
שוקולד מריר - 250 גרם (חתוך לשבבים קטנים)
אופן הכנה לבראוניז:
חממו תנור ל-180 מעלות.
הכניסו את הסוכר הלבן, סוכר הדמררה, הקקאו, השמן, אבקת האפייה, סוכר הווניל והמלח לקערה וערבבו היטב בעזרת כף או לקקן.
הוסיפו את הקמח והמים לתערובת וערבבו בשנית.
הכניסו לקערה את אגוזי המלך ו-150 גרם משבבי השוקולד וערבבו שוב.
העבירו את התערובת לתבנית אפייה ושטחו אותה.
פזרו מעל את 100 גרם שבבי השוקולד הנותרים.
הכניסו את תבנית האפייה לתנור בחום של 180 מעלות למשך 12-15 דקות.
הוציאו מהתנור והניחו לבראוניז להתקרר מעט, פרסו לגודל אהוב והגישו.
באותו הנושא: