3 תשובות
אותו מתכון רק תוסיפי פרגיות קטנות עם מלא פפריקה והרוטב עצמו נהפך לאדמדם וזה טעים רצח!
גם פסטו אפשר להוסיף
בתיאבון
רכיבים לרוטב פטריות:
שמן זית - 1 כף
בצל - כוס (קצוץ)
שום - 2 כפות (קצוץ)
טימין - 1 כפיות (קצוץ)
מלח - כפית
פלפל שחור - כפית
פטריות - 680 גר' (פרוסות גס)
קמח - 3 כפות
ציר ירקות - 1 כוס
שמנת לבישול - כוס (דלת קלוריות)
גבינת פרמז'ן - כוס (מגוררת)
רכיבים לפסטה:
פסטה - 500 גר' (בצורה האהובה עליכם)
אופן הכנה לרוטב פטריות:
חממו שמן במחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו בצל, שום, טימין, מלח ופלפל וערבבו מדי פעם, עד שהבצל יקבל גוון חום בהיר, כ-3-1 דקות לערך. לאחר מכן הוסיפו את הפטריות ובשלו אותן עד לאידוי הנוזלים שלהן, כ-10-7 דקות לערך.
פזרו קמח על תערובת הפטריות, ערבבו בעדינות, הוסיפו את ציר הירקות והביאו את התערובת לרתיחה, תוך בחישה מתמדת עד שיתקבל מרקם סמיך. לאחר מכן הסירו את המחבת מהאש.
הוסיפו לתערובת שמנת ו- כוס פרמז'ן.
ערבבו את רוטב הפטריות המוקרם יחד עם פסטה, פזרו את הפרמז'ן שנותר מעל, והגישו חם.
אופן הכנה לפסטה:
הרתיחו מים עם מלח בסיר גדול ובשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.