9 תשובות
לפסטה? למה דווקא כרעיים?
כרעיים עדיף לאכול כמנה עיקרית, הם הרבה יותר עסיסיים וטעימים מחזה, ולפחות לדעתי, בפסטה זה בזבוז (אלא אם זה שאריות).
אבל באופן כללי - להניח בתבנית עם העור למעלה, לתבל כמו שאוהבים מכל הכיוונים (גם מתחת לעור כמה שאפשר) ו180 מעלות עד שמוכן.
אם מוכן לפני שהעור קריספי, להוציא החוצה, להגביר את התנור למקסימום, להכניס חזרה לשליש העליון ולעקוב מקרוב, להוציא כשהעור קריספי.
כרעיים עדיף לאכול כמנה עיקרית, הם הרבה יותר עסיסיים וטעימים מחזה, ולפחות לדעתי, בפסטה זה בזבוז (אלא אם זה שאריות).
אבל באופן כללי - להניח בתבנית עם העור למעלה, לתבל כמו שאוהבים מכל הכיוונים (גם מתחת לעור כמה שאפשר) ו180 מעלות עד שמוכן.
אם מוכן לפני שהעור קריספי, להוציא החוצה, להגביר את התנור למקסימום, להכניס חזרה לשליש העליון ולעקוב מקרוב, להוציא כשהעור קריספי.
שואל השאלה:
אבל מה מטבלים
אבל מה מטבלים
אנונימית
משתנה איך שאוהבים, אם זה לפסטה אז רק מלח פלפל יספיק.
אם זה לאכול לבד, אז זה מאוד משתנה, אפשר להכין לבד תערובת (פלפל, שום, פפריקה, וכו', מלח בנפרד) או להשתמש בתיבול מוכן (לדוגמה תיבול גריל עוף שיש בכל סופר)
אם זה לאכול לבד, אז זה מאוד משתנה, אפשר להכין לבד תערובת (פלפל, שום, פפריקה, וכו', מלח בנפרד) או להשתמש בתיבול מוכן (לדוגמה תיבול גריל עוף שיש בכל סופר)
שואל השאלה:
אבל אם יש דם על העוף לשטוף וזה? ולהפריד מהעצם?
אבל אם יש דם על העוף לשטוף וזה? ולהפריד מהעצם?
אנונימית
לשטוף את העוף עם את אוהבת אפשר להוריד גם את העור שימי פפריקה כורכורום מלח פלפל מעט שמן תפזרי על העוף תכניסי לתנור ובתאבון
אפשר לשטוף, לא להוריד את העור, זה החלק הכי טעים ;)
אפשר להפריד את העור ולהכין בנפרד, שזה יוצא מדהים אבל זה עוד תהליך שהוא קצת יותר מסובך.
אפשר להפריד את העור ולהכין בנפרד, שזה יוצא מדהים אבל זה עוד תהליך שהוא קצת יותר מסובך.
גם לפי דעתי הכי טעים עם העור הוא קריספי כזה יאמי
שואל השאלה:
איזה הסתבכות כולה עוף
איזה הסתבכות כולה עוף
אנונימית
שואל השאלה:
אבל יש דם ניראלי צריך לחתוך
אבל יש דם ניראלי צריך לחתוך
אנונימית