אתמול עבדתי פעם ראשונה באולם אירועים (אני בן 17) והלך לי ממש ממש ממש גרוע לא הבנתי כלום למרות שהסבירו לי לפני מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך? לפי מה שאני הבנתי יש 4 מנות (תקנו אותי אם אני טועה) אחת שזו מנת פתיחה חומוס וכאלה ואז מנה שנייה שזו עיקרית או איך שלא קוראים לה ואז עוד מנה שלישית ואז קינוח עד לפה מקווה שצדקתי והבנתי כנראה שאני צריך לשים את המנות על ברזל כזה כמו מגש שעומד ועליו את המנות פתיחה (לא האישיות,של כולם..) ומפה הסתבכתי לא הבנתי אם אני צריך לקחת את המנות הקודמות,(פלטת ירקות, חומוס, לחם..) או להשאיר אותם ולא הבנתי עוד הרבה דברים אבל אני לא יודע אפילו איך לשאול את השאלה אז אני מקווה שמישהו ירשום לי פה משהו די ארוך ויעשה לי סדר בראש מה עושים ואיך פועלים וירחיב תודה.