7 תשובות
לא
מה אתם עונים לא? התשובה היא כן
כשבננה מבשילה מתרחשים בה תהליכים שגורמים לייצור של סוכר בתוכה (וגם מרגישים את זה שבננה בשלה היא מתוקה יחסית לבננה לא בשלה).. ולסוכר יש ערך קלורי גבוה מאוד!
כשבננה מבשילה מתרחשים בה תהליכים שגורמים לייצור של סוכר בתוכה (וגם מרגישים את זה שבננה בשלה היא מתוקה יחסית לבננה לא בשלה).. ולסוכר יש ערך קלורי גבוה מאוד!
אנונימית
אותם קלוריות, הצהובה מתוקה ובשלה יותר
די להגיד שטויות, אותם קלוריות. כמו שבלימון יש יותר סוכר מתפוז, לא היית מצפה כי הוא חמוץ נכון? אבל את מוזמנת לבדוק. לא חייבים להרגיש סוכר הוא פשוט קיים במזון
לסוכר יש ערך קלורי!
אנונימית
גם לפחמימה, סוכר זה פחמימה, יש המון סוגים של פחמימות.... סוכר זה רק סוג אחד
באותו הנושא: