9 תשובות
שואל השאלה:
וככה מכינים נכון?:
שמים לחם
גבינה צהובה אחת
שמתי זיתים גם
ואת הלחם השני חחח
אנונימית
עד שאת רואה שהגבינה נמסה
תלוי בטוסטר שלך. משהו כמו 6 דקות
כן ככה מכינים את יכולה גם להוסיף קטשופ חחח
עד שתראי שהוא מקבל צבע
שואל השאלה:
שמתי אותו בטעות יותר מדי אבל לא נורא חח
אנונימית
זה תלוי בעוצמה של הטוסטר תשימי ל3 דקות ואז תבדקי עם זה מוכן ועם לא תשימי לעוד 3 דקות ותמשיכי ככה עד שהוא היה מוכן
שואל השאלה:
כן וואי זה יצא לי מזה הטעים
באמת הטוסט הכי טעים שאכלתי חחח
אנונימית
חחח יופי
אז לפעמים הבאות אני ממליצה לך להוסיף גבינה בולגרית וגם עגבניות זה יוצא טוב
איך שבא לך, הלחם ממילא עשוי. אז תלוי באיזה נראות את רוצה את הטוסט ספציפית- גבינה נמסה/ חצי נמסה. (במידה ואת מכינה עם גבינה). טוסט עם גבינה חצי נמסה זה 3 דק', ועם גבינה נמסה 5 דק'. בעיקרון עד שהוא מקבל צבע ואת הצורות של הטוסטר על הלחם. רוב הטוסטרים הם באותה עוצמה, אז לגבי זה אין לך מה לדאוג.
באותו הנושא: