תשובה אחת
תראי זה מאוד תלוי במקום ובכמה הוא צריך עובדים.
אם זה מקום פלצני שרוצה מלצרים בהכרח ברמה גבוהה הסיכוי שיסננו מלצרים גדל.
אם זה מקום שיש בו עובדים כמו מים הסיכוי שיסננו מלצרים גדל.
אם זו מסעדה סטנדרטית בלי מאפיינים מיוחדים, אז זה תחום שתמיד צריך בו כוח אדם. תמיד תמיד. גם כשיש צריך עוד גם כי זה עוזר לבנות סידור וגם כי התחלופות שם הן כמו מים.
חוץ מזה אם אמר שיעבור לך אז סימן שהוא לא מתכוון לא לקבל אותך. יש מצב שאת ביישנית כי את לא בטוחה בעצמך כי את בהתלמדות ולא שולטת בחומר. וגם אמרת שהרגשת שהוא מרוצה ממך אז לא אמורה להיות בעיה, ובמקרה הכי גרוע יש אלפי מסעדות.
באותו הנושא: