4 תשובות
כן זה נמחק !
הייליט משהו כזה,כן.
שואל השאלה:
זה נמחק וגם לאנשים אחרים
אנונימית
זה לא נמחק.
תיכנסי לפיד שלך, בצד ימין למעלה את תראי את מה ששמרת.