14 תשובות
כי טונה במיקרו זה מגעיל
כי טונה זה מגעיל
כי זה טונה. במיקרו.
כי זה לא אמור להיות שם לול
פעם הבאה שימי טישו על השמן של הטונה ותדליקי את זה כמה דק' זה טעים
אריק, אח שלי עושה את זה כל יום ולא, זה לא טעים. סתם מסריח את כל הבית
אז הוא לא יודע לעשות... סתם כל אחד ומה שהוא אוהב אני גם לא כזה חובב טונה אבל שאוכלים אז כדאי לשרוף אותו קצת זה יותר טעים לדעתי
כי טונה ומיקרו לא הולכים ביחד, אם כבר תעשי טונה מעושנת.
בבקשה אחת שמבינה
תודה, אחד שמבין.
חחח
כי טונה אוכלים קר, פשוט זה המטרה של זה..
זה כמו שגם חומוס אוכלים במצב פושר-קר, ואתה יכול לדעת שאם חומוס הוא מתחמם יותר מדי אז הוא מצהיב ואז הטעם מתחזק יותר מדי כי המים שבחומוס מתאדים, אז בערך אותו דבר עם הטונה, הטעם נהיה חזק מדי.
זה כמו שגם חומוס אוכלים במצב פושר-קר, ואתה יכול לדעת שאם חומוס הוא מתחמם יותר מדי אז הוא מצהיב ואז הטעם מתחזק יותר מדי כי המים שבחומוס מתאדים, אז בערך אותו דבר עם הטונה, הטעם נהיה חזק מדי.
חומוס אמיתי, בחומוסיה, אוכלים חם.
כל הסלטים של הסופר זה לא באמת חומוס
כל הסלטים של הסופר זה לא באמת חומוס
אני בחומוסייה ואישית אני מעדיף לחכות איזה 2-3 דקות, מגישים את זה חם כי זה במקום, ואתה אוכל במקום, מן הסתם אתה לא תחמם חומוס במיקרו, מכינים חומוס בהדרגה ואז הוא מקבל את הטעם שלו... אבל חומוס חם יהיה מגעיל אם תשאיר אותו ככה להמון שעות, ואם הוא חם מדי אז לפי דעתי הוא מגעיל..
באותו הנושא: